filippaochsigrid

Filippa & Sigrid

Stora lilla bebis

Det slog mig nyss att min lilla bebis fyller 3 månader nästa vecka. Det låter såå lite, men det känns stort och ingen är mer taggad än jag på att Sigrid blir äldre.

Såhär är det. Jag älskar henne, jag älskar bebisgos och det finns inget bättre att ha henne sovandes på min mage och få lukta henne i håret. Jag är sååå kär i henne. MEN….

jag är ingen “spädbarns-person” och jag ser med glädje fram emot att hon blir äldre och mer ett BARN än en bebis. Det kanske låter konstigt. Men att konstant bära omkring på någon som inte kan varken prata, gå eller göra något annat själv är nog ingenting jag kommer att sakna när hon blir 6 månader, 12 månader eller 2 år osv. Jag hör så många säga att spädbarns-tiden är en så skön period och “STOPPA TIDEN NÅN” men så känner jag inte överhuvudtaget. Jag VILL satt hon blir äldre nu nu nu då jag tror det kommer vara en så mycket roligare, mysigare och framförallt enklare period för oss båda.

Men vi får väl se. Tiden får avgöra!

IMG_6725

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filippaochsigrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats