filippaochsigrid

Filippa & Sigrid

Magen, jag saknar dig.

Som gravid blir man konstant tjatad på att man ska njuta fullt ut för när man väl har fött så kommer man sakna graviditeten och framförallt MAGEN.

Detta trodde jag givetvis inte en sekund på då jag bara kände mig klumpig och ivägen. Men oj vad jag nu har börjat sakna kulan! Jag levde visserligen i tights och stretchiga linnen, vilket jag hatade då. Men jag kände mig nästan alltid väldigt fin med min kula. Min hy och mitt hår har heller aldrig mått bättre än under graviditeten. Likaså har mina naglar aldrig vuxit så snabbt och varit så starka.

Jag mådde som många andra fruktansvärt illa i början av graviditeten. Detta släppte dock helt från en dag till en annan i vecka 13 och jag har aldrig varit gladare! Sedan fick jag en hemsk foglossning i vecka 20 men som magiskt försvann efter bara 4-5 veckor (med lite hjälp av sjukgymnastik).

Bortsätt från detta så var min graviditet helt fantastisk fysiskt och jag sprang omkring som vanligt på jobbet och möblerade om vardagsrummet hemma bara ett par dagar innan förlossningen.

Idag saknar jag magen ❤️

Obs! Bilderna är inte i veckovis ordning😘

IMG_3257

IMG_3356 IMG_3462

IMG_3610

 Minns det så väl när jobbkläderna började bli väääldigt tighta men att jag vägrade ha jobbets gravidbyxor utan gick istället upp flera byxstorlekar och hade skärp till det. Såg helt galet ut tillslut då byxorna var såå stora i benen haha.IMG_3998

Här såg jag knappt gravid ut då bilden är tagen så nära framifrån men detta var i vecka 37 och knappt två veckor innan Sigrid kom!

IMG_3199

På hotell i vecka…20? Äter för två😅

IMG_5265

Här satt jag hemma med värkar bara några timmar innan förlossningen

 IMG_3788

IMG_3776

Rocco myste med magen

IMG_3780

IMG_3278

IMG_3442

IMG_3460

IMG_3883

Minns hur jag hatade naveln som stack rakt ut haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filippaochsigrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats