filippaochsigrid

Filippa & Sigrid

Liten börjar bli stor

Sigrid blir 11 veckor imorgon. Fest! Senaste veckan har hon varit en helt annan bebis än tidigare. Hon har utvecklats såå mycket på kort tid och är mycket roligare att “umgås” med och mycket enklare att ha och göra med. Det vill säga, hon är nöjd (och glad!) större delen av dygnet nu utan att jag konstant behöver gå omkring med henne hängandes på mig. Hon pratar såå mycket och skrattar såfort jag ler mot henne. Mammas fina!

Hon växer så det knakar min lilla groda och det märks speciellt då jag behövt packa ihop flera kassar med bebiskläder som inte längre passar(!)…men det gör mig ingenting! MER BEBIS ATT KRAMA😍

IMG_5804

IMG_5803

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filippaochsigrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats