filippaochsigrid

Filippa & Sigrid

Husvisningar och hissrenovering

Vi har inte haft en lugn stund senaste dagarna! Sprungit på husvisningar med syrran, träffat Sigrids pappa och varit en sväng hemma och hunnit ha lite gäster. Nu är jag tillbaka hos min mamma igen.

Jag tänkte egentligen stanna hemma nån vecka eller så innan jag åkte tillbaka hit men det är ju så fint väder och SÅKLART började dom renovera hissen i min trappuppgång igår så jag kommer inte komma upp och ner med vagnen tills dom är klara. Det blir helt omöjligt för mig att vara hemma medan renoveringen pågår eftersom jag är ensam och inte kan få någon hjälp att bära vagnen upp eller ner från lägenheten. Typiskt. Jag har alltså inget val än att bo här på “landet” hos min mamma. Men jag ska inte klaga. Det är så mysigt här. Och min syster bor ju hyfsat nära (Södertälje) så jag har än en gång tvingat hit henne idag! Kuuul!

 

IMG_6833

IMG_6834 IMG_6845

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filippaochsigrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats