filippaochsigrid

Filippa & Sigrid

Budget vs lyx!

Hej vänner! Här kommer ett litet smink-kollage i form av budget vs lyxprodukter! Jag kan börja med att säga att False lash effekt från Max factor är en av mina absoluta all time favorites när det kommer till mascara. Jag testar ofta nya mascaror men slutar alltid upp med den till slut.

Och ett contour kit för 269:-?!  Jag har testat den paletten hos en tjejkompis men hade ingen aning om priset. Själv har jag köpt ett antal Anastasia paletter genom mina dagar vilket har kostat mig dyrt.. dock har den räddat mååånga trötta ansikten kan jag lova haha!

Klicka på länkarna för att komma till produkterna.

 

Budget vs. lyx - sminkprodukter

Isadora Color Correcting | Wet n Wild Coverall | Bareminerals | Isadora foundation | Clinique Mascara | Max Factor mascara | Terry Transparent puder | Miyo transparent puder | Anastasia Contour | Nyx Love Contours All

 

-inlägget innehåller adlinks-

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filippaochsigrid

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats